Medewerkers

Graag willen wij ons even voorstellen:

Toine Singendonk is sinds 1981 in Best gevestigd als fysiotherapeut. In 1989 heeft hij zijn diploma manuele therapie gehaald aan de SOMT. In September 2008 is de Masteropleiding Manuele Therapie aan de SOMT afgesloten.

“Omdat ik zelf altijd actief gesport heb en dit nog steeds doe heb ik een grote affiniteit met sportblessures”.

In September 2008 heeft Toine de Masteropleiding Manuele Therapie aan de SOMT afgesloten. In het kader hiervan heeft hij deelgenomen aan het wetenschappelijk Cobra onderzoek naar nekklachten.

“Omdat ik zelf altijd actief gesport heb en dit nog steeds doe heb ik een grote affiniteit met sportblessures”.

Recent gevolgde cursussen:

  • Valpreventiecursus “In Balans”
  • Back to Golf
  • Een helder zicht op duizeligheidsklachten
  • Rotatorcuff tendinopathie van de schouder

Toine is aangesloten bij ParkinsonNet en MS Zorg Nederland.

 

Mirjam van Kemenade is sinds augustus 2018 in de praktijk van Toine werkzaam. In 2007 is zij afgestudeerd als fysiotherapeut waarna Mirjam zich is gaan specialiseren in de manuele therapie. In 2013 heeft zij de opleiding Manuele Therapie E.S. aan de School voor Manuele Therapie Utrecht afgerond met aansluitend de in 2015 afgeronde Master Manuele therapie bij Avans+ in Breda.

“Tijdens de opleiding Manuele therapie E.S. heb ik een uitgebreide en specifieke kennis opgedaan van de werking en de ziekteleer van alle gewrichten in het lichaam, inclusief de schedel. De behandeling richt zich op de gewrichten van de totale bewegingsketens welke bij een klacht betrokken zijn. Dit kan dus ook van grote teen tot kruin zijn”.

Mirjam is speciaal geïnteresseerd in complexere casuïstieken waarbij second opinion vanuit het werkveld fysiotherapie een uitdaging voor haar zijn.

Mirjam is aangesloten bij ParkinsonNet.

 

Regelmatig zijn studenten van de opleiding fysiotherapie Fontys in de praktijk werkzaam als stagiaire.