Medewerkers

Graag willen wij ons even voorstellen:

Mirjam van Kemenade

Sinds augustus 2018 was Mirjam werkzaam bij Fysiotherapie Singendonk. In de periode van 1 januari 2021 tot en met 1 juli 2022 heeft Mirjam samen met Toine de maatschap Fysiotherapie Singendonk – van Kemenade gehad. Per 1 juli 2022 is Toine Singendonk met pensioen gegaan waarna Mirjam de fysiotherapiepraktijk volledig heeft overgenomen.

In 2007 is zij afgestudeerd als fysiotherapeut waarna Mirjam zich is gaan specialiseren in de manuele therapie. In 2013 heeft zij de opleiding Manuele Therapie E.S. aan de School voor Manuele Therapie Utrecht afgerond met aansluitend de in 2015 afgeronde Master Manuele therapie bij Avans+ in Breda.

“Tijdens de opleiding Manuele therapie E.S. heb ik een uitgebreide en specifieke kennis opgedaan van de werking en de ziekteleer van alle gewrichten in het lichaam, inclusief de schedel. De behandeling richt zich op de gewrichten van de totale bewegingsketens welke bij een klacht betrokken zijn. Dit kan dus ook van grote teen tot kruin zijn”. Mirjam is speciaal geïnteresseerd in complexere casuïstieken waarbij second opinion vanuit het werkveld fysiotherapie een uitdaging voor haar zijn.

Sinds 2020 is Mirjam haar horizon gaan verbreden in het neurologische deel binnen het fysiotherapeutische vakgebied. Inmiddels beschikt zij over veel kennis en ervaring op het gebied van de ziekte van Parkinson en Multiple Sclerose. Ook ziet Mirjam veel patiënten voor revalidatie na een CVA of met balansproblematiek.

Mirjam is aangesloten bij ParkinsonNet en MS Zorg Nederland.

 

Stef Holtslag.

Na 12 jaar in loondienst te hebben gewerkt is Stef sinds juli 2022 als ZZPer werkzaam in de praktijk.

Stef is sinds 2010 afgestudeerd aan de Fontys hogeschool te Eindhoven als fysiotherapeut en sinds 2016 afgestudeerd als Master manueel therapeut aan de Somt te Amersfoort. Door intensief samen te werken en stage te lopen bij Monique Bot (gnatholoog en docent orofaciale therapie aan de HAN) behandelt Stef sinds 2019 ook kaakklachten en aangezichtspijn. Zijn aandachtsgebied is altijd al wervelkolom gerelateerde klachten geweest en hier is het hoofd en de hals later bijgekomen. Stef is dan ook gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan het gehele bewegingsapparaat. Zij expertise ligt met name bij patiënten met klachten aan de wervelkolom en kaak gerelateerde klachten waar ook hoofdpijn en duizeligheid klachten bij behoren.

Regelmatig zijn studenten van de opleiding fysiotherapie in de praktijk werkzaam als stagiaire.